Tankeoverføring i praksis

Hva er egentlig kommunikasjon? Når vi koker det ned, handler det om å overføre tanker og følelser fra en hjerne til en annen. Men hvordan formidler vi et budskap på best mulig måte? Hvilke verktøy og strategier skal vi bruke for å nå akkurat de menneskene vi ønsker å nå?

I NewPro har vi trua på helhetsbildet. Det blir ingen skog uten trær, men det er lett å se seg blind på bark og løvverk, og glemme å tenke på ting som nedbørsmengder og elevasjon.

Vår breddekompetanse gjør at vi kan hjelpe til med alle delene i et kreativt prosjekt, fra konsept til komplett leveranse.

Forstå  -  Formgi  -  Formidle

Vi starter alltid med et ønske om å forstå din bedrift, ditt brand, dine kunder, og det du ønsker å oppnå.

Neste skritt er å gi form til prosjektet; å velge virkemidler og konseptualisere, slik at vi finner den beste tilnærmingen.

Når det er klart kan vi begynne på selve formidlingsarbeidet: tekster, bilder, flater, hva enn prosjektet krever.

Til slutt, ordner vi med eventuelle tredjepartsleverandører, slik at du får alt du ville ha levert i upåklagelig kvalitet - til riktig tid - på én faktura.

Forstå  -  Formgi  -  Formidle

Vi starter alltid med et ønske om å forstå din bedrift, ditt brand, dine kunder, og det du ønsker å oppnå. Neste skritt er å gi form til prosjektet; å velge virkemidler og konseptualisere, slik at vi finner den beste tilnærmingen. Når det er klart kan vi begynne på selve formidlingsarbeidet: tekster, bilder, flater, hva enn prosjektet krever.

Og så, til slutt, ordner vi med eventuelle tredjepartsleverandører, slik at du får alt du ville ha levert til riktig tid, på én faktura.

Vår historie

Høsten 2014 kom beskjeden: noen nede i Europa hadde sett at HP Norge hadde en fast ansatt intranettredaktør, som bare drev med artige, kreative greier og ikke solgte noen ting. Stillingen ble fjernet, og Niels E. Wisth måtte ta valget mellom å gå tilbake til salg eller takke ja til sluttpakke.

Niels tok penga og løp.

1. januar 2015 stiftet han NEW Productions AS, og har ikke sett seg tilbake siden. Gamle kolleger i nye jobber var snare til å ta kontakt, og flere kunder kom til gjennom nettverk og bekjentskaper. Da Hewlett-Packard delte seg i to, og ble til HP Inc. og Hewlett Packard Enterprise, ble NewPro raskt hentet inn i varmen igjen, og byrået har jobbet tett med HP-brandet siden.

Det har blitt mye arbeid med IT-bransjen i årene som har gått, ikke bare med HP og HPE, men også Lenovo, Microsoft, Fujitsu og Nextron, med Intel, AMD og Nvidia som alliansepartnere. Andre større kunder, som hvitevarekjempene Grundig og Beko, samt advokatene i BAHR, har også vært fast følge.

Frem mot pandemien opplevde selskapet jevn og god vekst, og kunne smykke seg med Gasellestatus på bakgrunn av 2019-tallene.

Høsten 2020 fikk NewPro kontrakt med Arvato SCS i Nederland, en del av det tyske Bertelsmann-konsernet, som underleverandør for Arvatos europeiske rolle som Marketing Service Agency for HPs partnerapparat, og har gjennom dem fått levere oppdrag for HP i Sverige, Nederland og Belgia.

I 2023 hadde oppdragsmengden blitt så stor at flere kluter måtte til, og en vellykket rekrutteringsprosess førte til at Beate Siljan sluttet seg til selskapet.

Nå er vi tre hoder på kontoret - og i samarbeid med en rekke gode partnere og leveandører har vi en bred totalkompetanse som kan hjelpe deg med hva enn du skulle ha behov for!

Kontakt oss
DN Gaselle 2020

NEW Productions AS
Org nr: NO 914 775 914 MVA
Stiftelsesår: 2015
Eierskap: Niels E. Wisth, 100%
Gjeld: 0
Likviditet: Meget god
Lønnsomhet: Meget god
Soliditet: Meget god

Se firmaprofil på proff.no

NewPro-teamet

Image

Niels E. Wisth

Daglig leder, kreativ altmuligmann

Niels behersker det meste. Designer, fotograf, filmskaper, tekstforfatter, webutvikler, eventarrangør, stemmeskuespiller, låtskriver, kartograf, prosjektleder, produsent, innkjøper eller gründer – kall ham hva du vil, sjansene er store for at det stemmer! Han har blitt sammenlignet med en sveitsisk lommekniv: uansett hva du trenger hjelp med, er det bare å brette ut et dertil egnet verktøy, og så er han i gang.

Niels er en halvskolert røver fra Blindern som har puslet med grafisk design siden studentforeningsdagene i 1998, og ellers livnært seg som B2B-selger frem til han begynte i HP i 2007.  Niels grunnla NEW Productions AS i 2015.

På fritiden er han spillnerd. Han både skriver og spiller rollespill, liker avanserte brettspill, og printer og maler miniatyrer til begge deler. Et og annet dataspill rekker han også å klemme inn i et tett program, gjerne med familie og venner. Ellers er han glad i sci-fi og fantasy, og har et overambisiøst romanprosjekt på gang som sikkert kommer til å bli ferdig en vakker dag.

Send meg en mail!
Image

Beate Siljan

Seniordesigner, prosjektleder

Beate er oppkalt etter en potet og lever stadig opp til sitt navn. En allsidig sjonglør av kreative oppdrag! Hos NewPro jobber hun blant annet med grafisk design, tekst og innhold, grafiske illustrasjoner og prosjektledelse.

Innen design har hun over 20 års erfaring. I flere år var hun daglig leder av merkevaren og bedriften Probat, og har erfaring med alt fra idé og design, tekst, produksjon, salg og markedsføring -  både digitalt og med trykksaker. Blant hennes kunder kan du finne Munchmuseet, NRK, Kulturhistorisk Museum i Oslo,  Mills, Norges Handicapforbund, Fagforbundet og Godt Brød.

Beate har en BA (hons) i Illustrasjon fra Arts University of Bournemouth.

Fritiden bruker hun på ulike prosjekter innen interiør og hage, og morsomme kreative prosjekter med sine småtroll. Det skal også godt gjøres å finne en TV-serie hun ikke har sett! Hun er stort sett å finne ved sjøen på sommeren og i snøen på vinteren.

Send meg en mail!
Image

Ragnhild Wisth

Illustratør

Raghild har tegnet og malt fra tidlige år, men det var først da hun fikk et Wacom-brett mellom hendene at kunsten virkelig tok fart. Digitale kunstverk utført med Wacom-penn i Photoshop er hennes spesialitet, men hun tegner også vektortegninger i Illustrator, og liker å 3D-modellere ansikter i ZBrush.

Følg henne gjerne på Instagram, hvor hun går under @mysterymoused.

Hun har fått med seg litt formell kunstutdanning fra Asker Kunstfagskole, men i hovedsak er hun autodidakt.

Når hun ikke tegner, fylles fritiden med dataspill og rollespill, gjerne med familien.

Send meg en mail!

Våre verdier

Profesjonelle og jordnære

Vi er jordnære og ujålete, samtidig som vi opprettholder en høy standard for profesjonalitet og ekspertise. Vi leverer på alle typer oppdrag, for alt fra små, lokale aktører til internasjonale giganter. Alltid med en positiv og løsningsorientert holdning, noe som både bidrar til godt arbeidsmiljø internt og gode samarbeid med fornøyde kunder.

Allsidighet og bredde

NewPro-teamet har en stor bredde og variasjon både i generell kunnskap, designkompetanse og teknisk know-how. Dette gjør oss i stand til å påta oss et bredt spekter av oppdrag, slik at vi kan være en one-stop-shop for alt innen kommunikasjon og design.

Spisskompetanse

Vi har en særlig forståelse for B2B-markedet generelt og IT-bransjen spesielt, basert både på tidligere erfaring internt i HP Norge, og lange samarbeid med mange ulike bedrifter i bransjen. Vi forstår altså stammespråket, og kjenner hverdagen til både salg og marketing. Dette gjør at vi kan tilby særlig målrettet og relevant innhold og tjenester til selskaper som opererer i B2B-sektoren, da vi har mye kunnskap om deres behov.

Fleksibilitet

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som tilpasses våre kunders unike behov. Vår evne til å være fleksible og vår hands-on-tilnærming gjør oss til pålitelige partnere som håndterer varierte utfordringer. Vi strekker oss langt for å levere raskt og evner å håndtere oppdrag med korte tidsfrister og deadlines.

Positiv ledelse og godt arbeidsmiljø

Vi ser verdien i godt og motiverende arbeidsmiljø, med en positiv ledelse som inspirerer og guider. Vår filosofi gir våre ansatte friheten til å utfordre seg selv og vokse i en atmosfære som er både vennlig og raus, hvor latter og humor hører naturlig hjemme. Samtidig er vi dedikert til profesjonalitet og upåklagelige leveranser, og det settes høye krav til å levere topp kvalitet i alle ledd - til forventet tid.