layout og design av rollup for VKE

VKE: Layout av opplæringsplaner

VKE – Foreningen for ventilasjon, kulde og energi – jobber stadig med å legge til rette for utdanningen av flere teknikere. Da de skulle utarbeide nye opplæringsplaner for kulde- og varmepumpeteknikk og ventilasjonsteknikkfaget, fikk NewPro jobben med å designe og lage layout på trykksakene.

Portfolio header implicIT rebranding

implicIT: Ny logo

Da IT-forhandleren Computer Accessories Scandinavia ønsket å fornye seg etter nesten 27 år, ble NewPro bedt om å hjelpe til i rebrandingprosessen. Etter noen runder med Komersiell Leder kom vi frem til det nye navnet implicIT, rundt tanken om at deres kompetanse og kvalitet er implisitt – underforstått – i IT-leveransene, og designet selskapets nye logo. I etterkant har vi …

event, foto og design for Lenovo

Lenovo: Event – Lenovo Champions

Lenovo har behov for å lære opp selgere i kanalen, særlig innenfor infrastruktur-avdelingen. De har ønsket å bygge opp et miljø rundt de som selger dataromsutstyr fra Lenovo, og NewPro har hjulpet med å arrangere en rekke halvårlige eventer som kombinerer faglig påfyll med artige aktiviteter. Lenovo Champions har fått være med på mye gøy, som curling, bowling og go-kart, …

Design og event for HP Partner awards

HP: Eventdesign- Partner Awards

HP Norge hadde som tradisjon å hedre sine beste forhandlere med ære og prisplaketter, og NewPro har hatt gleden av å bistå med design og event – og kommunikasjon på deres eventer fra 2016 til 2022.

Event for Microsoft sin EduDag

Microsoft: Event – EduDag

Microsoft Education jobber målrettet mot utdanningssektoren. Både i 2019 og 2022 ble NewPro bedt om å hjelpe Education-teamet å arrangere heldagskonferansen EduDag, et event i Microsoft Norge sine lokaler i Dronning Eufemias gate.

Portrettfoto av ansatte for Grundig

Grundig: Portrettfoto ansatte

Grundig Nordic var en av NewPros første kunder tilbake i 2015. Vi rigget oss til med blitzer og greenscreen på lageret, og tok proffe portrettfotografier av alle selskapets ansatte fra Norge, Sverige, Finland og Danmark.